Coaching
15548
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15548,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Coaching

Coaching

Coaching er et værktøj baseret på dialog og spørgsmål. Det tager udgangspunkt i, at de bedste løsninger på vores udfordringer ligger inde i os selv.

Ofte kommer andre i vores liv – fx kollegaer, ledere, familie og venner – med nok så mange gode råd. Ofte er de ikke anvendelige for netop os og vores helt specielle måde at forstå verden på. Coaching søger at finde frem til løsninger i dine allerede eksisterende ressourcer.

Den, der ejer problemet, ejer også løsningen!

Den gode coachee er klar til at skabe refleksion og har en vilje til selvindsigt. Der vil ske en udvikling af dine kompetencer – det kan ske fagligt såvel som personligt. De bedste resultater kommer når du er klar til at bruge de løsninger, du finder frem til via din coaching.

En coach er ikke en psykolog og fokus er derfor også på nutiden og fremtiden. Vigtigt er forståelsen af, at du selv finder frem til svarene – guidet af mig.

Hvordan foregår coaching hos mig?

  1. Vi laver en aftale om hvad du gerne vil have ud af et coachingforløb og konkret for dagens session
  1. Jeg hjælper dig til at få formuleret håndgribelige mål, som du ønsker at nå. Du har måske målet eller problemstillingen selv eller har du et særligt område af dit liv, som kræver fokus.
  1. Jeg stiller dig præcise og aktuelle spørgsmål under vores session. Du reflekterer og tænker over spørgsmålene for derved at skabe større selvindsigt omkring emnet. Det bliver dermed et samspil hvor vi finder frem til hvad der virkelig er på spil. Du har måske noget frygt, som bremser dig i at udleve dit potentiale eller andre mentale forhindringer, som har begrænset dig i at finde løsningerne selv.
  1. Jeg guider dig på din rejse, som har til mål at gøre dig mere bevidst og til, at du kan træffe beslutninger, som er de helt rigtige for netop dig. Inden vi forlader hinanden, har vi lagt en plan med konkrete tiltag, som du kan handle på. Du vil hurtigt mærke forandringerne.
  1. Hele vejen – om det er en enkelt session eller du vælger et længere forløb – er jeg med dig. Jeg hjælper dig med at justere tiltag løbende og holde fokus på dit mål!

Priser

Enkeltsession: 800 kr.

Klippekort 3 x sessioner: 2.000 kr.

Klippekort 5 x sessioner: 3.500 kr.

ICF CERTIFICERET

Jeg er uddannet ICF certificeret coach fra Mindjuice Academy.
Det er en holistisk og transformativ form for coaching, som tager udgangspunkt i de tre centre – hoved, hjerte og mave (altså tanker, følelser og det vi mærker)

Kontakt mig for den første uforpligtende samtale!