Mentoring
15628
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15628,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Mentoring

Mentoring

Jeg kan, som mentor, støtte og vejlede fagligt eller personligt. Du kan have brug for særlig støtte til at starte på job, uddannelse eller et andet forløb. Kommunen kan muligvis bevilge dig en mentor i en periode.

Grundlæggende skal din sagsbehandler og du være enige om, at du har brug for ekstra støtte til at starte på eller gennemføre de ting, I har aftalt.

Til fagpersoner

En af mine største styrker som mentor og coach ligger i at være lyttende, støttende og tillidsskabende. Jeg tror på, at dette er nødvendige kompetencer for at søge en oprigtig og fyldestgørende afklaring af en borger og dens enkelte behov. At skabe motivation i borgerens eget liv, se mening med forløbet og på den måde opnå de fælles mål sat af alle parter.

Det er essentielt at arbejde ud fra den historie, som den enkelte borger bærer rundt på og sætte realistiske mål, der har potentiale for at opnå succes. Jeg arbejder ud fra gensidig accept, forståelse og respekt. Dette tror jeg på, skaber en solid og tillidsvækkende relation, som kombineret med redskaber fra coaching, kan motivere og transformere det enkelte menneske ud fra deres egne ressourcer og kompetencer.

Jeg har stor indsigt i forskellige miljøer og kulturer, som kan være nyttigt i nogle forløb. Jeg taler desuden arabisk.

PRIMÆRE BORGERE

Borgere med etniske minoritetsbaggrund
Arbejdsevne- og uddannelsesafklaring.
Psykisk sårbare med diagnoser.
Misbrug – alkohol og andre euforiserende stoffer.
Tidligere kriminelle – i risiko for kriminel adfærd

Priser

Mentorforløb kan bookes gennem MD Mentor

Kontakt mig for den første uforpligtende samtale!