Om mig
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Om mig

Om mig

Jeg hedder Janus Nabil Bakrawi og som navnet måske indikerer, er jeg en god blanding af både polske og palæstinensiske gener. Jeg er født i 1974 og har tre børn.

Jeg er uddannet skuespiller fra Skandinavisk Teaterskole i 1995 og har medvirket i en række danske – og internationale teaterstykker, serier og film.

Jeg har været vært på en del dokumentarer, som skildrer sociale problemstillinger i Danmark. Der har været bl.a. fokus på bortførte børn, skilsmisser og mennesker, som lever i skyggesiden af det danske samfund.

Min egen historie bærer også psykologiske, sociale og kulturelle udfordringer. Den blev fortalt, af Lene Møller Jørgensen, i min bog ”Rod – en fighters fortælling”. Kort sagt, er jeg vokset op i rod og kaos. Jeg kender alt til temaer som utryghed, vold, rodløshed, manglende identitetsfølelse, ustabilitet og frygt. Og hvordan disse temaer trækker spor op gennem livet og de relationer, som vi danner.

Alt sammen en erfaring, som har givet mig et godt indblik i det at være menneske.

COACHING

COACHING

Coaching er et værktøj baseret på dialog og spørgsmål. Det tager udgangspunkt i, at de bedste løsninger på vores udfordringer ligger inde i os selv.

FOREDRAG

FOREDRAG

Med afsæt i min opvækst og min faglige viden har jeg holdt mange foredrag igennem tiden.Fra den lokale forening til Center for familiepleje.

MENTORING

MENTORING

Jeg kan, som mentor, støtte og vejlede fagligt eller personligt. Du kan have brug for særlig støtte til at starte på job, uddannelse eller et andet forløb.